Dobrodošli na stranice poduzeća Alfa-ing d.o.o.!

 
 Poduzeće Alfa-ing d.o.o. Split je osnovano 1991. godine i bavi se poslovima graditeljstva, inženjeringa u graditeljstvu kao i uvozom i izvozom robe. Od osnutka do danas, poduzeće bilježi stalan rast i visoke rezultate poslovanja, visoku kvalitetu izvedenih radova, što je vidljivo iz naših referenci, zadovoljstva naših naručitelja radova te kupaca naših stanova.
 
Naše dosadašnje radove možete pogledati u fotogaleriji

Poduzeće nastupa na tržištu kao izvođač radova i kao investitor. Obavljamo sve vrste građevinskih radova kao što su: iskopi, zidarski radovi, betonski, armirački, tesarski, krovopokrivački, izolaterski, sve vrste žbukanja, fasadarski radovi te radovi unutarnjeg i vanjskog uređenja, elektroinstalaterski, vodoinstalaterski i keramičarski radovi.
Radimo na području Splita i okolice i iza sebe imamo veliki broj izgrađenih, rekonstruiranih kuća, stambenih objekata, vikendica te adaptiranih stanova i poslovnih prostora. Novim projektom na predjelu Žnjan u Splitu u svoje poslovanje uvodimo nove tehnologije u graditeljstvu kreirajući niskoenergetske kuće, a zadovoljni kupci su osnovni pokazatelj uspješnosti i kvalitete našeg rada.
 
Poslovna politika tvrtke zasnovana je na neprestalnom unapređenju kvalitete izvedenih radova, korištenju suvremene tehnologije, ugradnji najkvalitetnijih materijala, poštovanja rokova završetka radova, te korektnom odnosu prema naručitelju radova kao i prema dobavljačima materijala.
 
Vizija budućnosti je u sve većem investiranju i građenju za tržište kako objekata za rješavanje stambenih pitanja naših kupaca, tako i turističkih objekata na obali, za odmor i uživanje.
 
Krajem 2012. godine svoje poslovanje smo proširili i na djelatnost posredovanja u prometu nekretninama na području Splita i okolice nastojeći iskoristiti svoje znanje i iskustvo koje smo stekli u prodaji nekretnina čiji smo bili investitori. U tom smislu posjedujemo ilicencu za rad temeljem Rješenja Ministarstva o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretninama Klasa:UP/I-330-01/12-01/273;Ur.Broj:526-04-01-01-01/3-12-2 izdanom od strane HGK.  

U ponudi imamo širok izbor stanova, kuća, poslovnih prostora kako za prodaju tako i za najam odnosno zakup čime smo u mogućnosti zadovoljiti potrebe širokog kruga klijenata.

Naši odnosi s klijentima su proaktivni i zasnovani na odnosu korektnosti. U poslovanju nastojimo primjenjivati najviše standarde kvalitete te na taj način steći povjerenje klijenata te osluškujući njihove želje i potrebe na obostrano zadovoljstvo pronaći nekretninu po njihovoj mjeri.

 Za bilo koja pitanja vam stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas bez ustručavanja i zatražite neobveznu konzultaciju kako bismo zajednički pronašli najbolje rješenje za vaše potrebe. 


 
 Uvjerite se u kvalitetu naših usluga!